Безследно изчезналият Владимир Пелов е изваден от затвора, за да изпълнява кървави поръчки. Тази версия за новоизлюпения наемник споделят криминалисти с дълъг опит, цитирани от „Ретро“. Според тях бягството и внасянето на оръжието са подготвени от хора, които разполагат с големи властови възможности, така че „клиентът“ им да излезе през парадния вход на затвора, а после да изчезне без следа.
Пелов и Радослав Колев са първите бегълци, за които се разтваря централният вход на Софийския затвор. Специално Владимир Пелов не е изваден от килията, за да се спаси с бягство в чужбина, а за да е на разположение за особени задачи. Тези, които са организирали бягството, са били наясно с психологическата характеристика на Пелов – рецидивист с висока интелигентност, хитър, дързък, пресметлив и без каквито и да е скрупули.Проговори бивш работодател на чудовището Пелов: Разкри каква заръка му дал рецидивистът, избягал с пистолет от затвораЕдин от най-близките хора и бивш работодател на избягалия от Софийския затвор рецидивист Владимир Пе…Apr 6 2018bulmedia.net

Вече имало данни, че той ще оглави банда за поръчкови убийства и набирал екип от жестоки килъри от ъндърграунда. „Цялото му минало, престъпленията, които е извършил досега, показват, че той няма никакви задръжки, а човешкият живот е последното, което цени. Поне това сочи „работното“ портфолио на Пелов досега – обир на чейнджбюро в Пловдив, с убити на място собственици, въоръжен грабеж в златарско ателие в Ботевград, също с убит собственик, взети заложници при бягството и накрая убити още двама души в центъра на Ботевград.
Явно беглецът няма никакви скрупули и проблем с натискането на спусъка, което го правело идеален за наемник, който да бъде използван за множество зловещи „мокри“ поръчки.
Източник retro.bgОкончателно: Обявиха кой точно е виновен за бягството на опасните рецидивисти Колев и Пелов от затвораЗаместник-министърът на правосъдието Николай Проданов заяви, че затворниците Владимир Пелов и Радосл…Apr 13 2018bulmedia.net

Коментари

loading...