Васил Василев – Зуека избягва да дава много интервюта. И не само, за да не се ровят в личния му живот, но и за да не го зачекнат за една тема, която почти скъсила живота му. А именно пътния инцидент през 2000-та година, в който той убил човек на пътя, пише авторитетният новинарски сайт Novini.bg. Да, вярно е, че пенсионерът пресякъл на място без пешеходна пътека и изскочил изненадващо на Зуека. Актьорът мигновено набил спирачките, но нямал времето да реагира и да направи така, че да не удари стареца. Този кошмар го преследвал и до днес, разкриват близки до него източници, разказва информационна агенция БЛИЦ.Този път Маги Халваджиян прекали: Вижте как насади на пачи яйца Димитър Рачков и Зуека в „Като две капки вода“Хитовото шоу „Като две капки вода“ се завръща в ефира на Нова тв на 26 февруари. А зрителите вече се…Jan 30 2018bulmedia.net

Други наши звезди също са имали подобни нещастия. Кирил Маричков е един от тях. Музикантът сгазил неправилно преминаваща жена на пътя, но не могъл да се отърве от вината си и искал да се самоубива.

„Лекарите криеха от мен, че има загинал човек. Но аз разбрах и ми се прииска да сложа край на всичко. Преживях всичко много тежко. Трагедията все още ми тежи на съвестта.

Не бях пил, не карах с превишена скорост и се считам за много внимателен шофьор, но… не видях този знак „Стоп”. Той беше поставен от лявата страна на пътя, вместо отдясно, в едни храсталаци, зад мантинела.

Не се виждаше просто! Ние бяхме цяла колона от автомобили. Движехме се по околовръстния път Асеновград-Пловдив и точно преди кръстовището със стария път Пазарджик – Пловдив се случи това.

Никой от колоната не видя този знак, но аз бях лошият късметлия, който направи удара с идващата отляво кола“, неведнъж е разказвал Кирил Маричков за ужаса от миналото си.
Източник: БЛИЦ, Novini.bg, razkritia.comЩерката на Зуека – Девина, се превърна в красив лебед! Тийнейджърката обаче кара твърде бурна младост (СНИМКИ)Тя се казва Девина. Момичето с рядко срещано име е първородната дъщеря на Васил Василев – Зуека. Ряд…Nov 10 2017bulmedia.net

Коментари