Зверско убийство във Варна

Поредното жестоко убийство потресе българско село. Жертвата е 71-годишна пенсионерка, а убиецът е собственият й син, който е с психични проблеми.Жестоко убийство и във Варна, криминалисти се натъкнаха на ужасяваща гледкаКриминалисти от ОД на МВР – Варна работят по разследването на тежко криминално престъпление. Жертва …May 15 2019bulmedia.net

Потресени полицейски служители, озовали се на местопрестъплението разказват, че никога не са се натъквали на толкова брутално престъпление, а преди да издъхне, жената е преминала през деветте кръга на ада.

Син уби 71-годишната си майка в хасковското село Войводово, заяви за Дарик радио директорът на полицията Ангел Цанков. Възрастната жена е била удряна с юмруци и ритници. След убийството – мъжът сам извикал полиция. Той е с тежко психично заболяване, бил е и подлаган на лечение в болница.

По данни на полицията пенсионерката е била малтретирана с години. Заподозряна по случая е и дъщерята на убитата. По разследването вече са назначени експертизи.
Очаквайте още подробности!Първа версия за второто убийство в КостенецС преправено самоделно оръжие най-вероятно е извършено второто убийство в Костенец. Това заяви главн…May 16 2019bulmedia.net

Коментари