дупница емил димитров

Жестоко самоубийство е станало вчера във врачанското село Ботуня, съобщава BulNews. Късно вечерта в лозята близо до язовира е открит с прерязана сънна артерия Стоил Страхилов. Трупът на 30-годишния мъж бил случайно открит от двама мъже, които веднага подали сигнал на тел. 112.

Още от Криминално

По неофициална информация Стоил е излязъл вчера следобед от дома си, като със себе си не е взел документи, телефон и ключове. След като не се е прибрал цяло денонощие, мъжът е бил обявен за издирване. Съвместно с полицията са го търсили и хора от селото.

Стоил не е семеен, няма и деца. Той е завършил право и живеел в София, работел е във фирма за климатици. В село Ботуня идвал през летния сезон. Хората от населеното място казват за него, че не е конфликтен.

Снощи в селото са пристигнали полиция и съдебни медици. Все още не е ясно дали става дума за убийство или самоубийство, но водещата версия е, че сам е сложил край на живота си.

Вече е ясна и причината за самоубийството на Стоил от Ботуня. Мания за преследване е довела до решението на младия мъж да сложи край на живота си. В последно време на работното си място той говорел, че го преследват и постоянно някой е по петите му.

Близките му разказват, че напоследък се държал странно. След случилото се те потърсили съвети от психолог, който заявил, че всички симптоми на поведението му сочат самоубийство.

Коментари