Труп на мъж тази сутрин е стреснал бургазлии, които са се разхождали покрай плажната алея. Сигналът е подаден към 7:15 часа, а на място бързо са пристигнали екипи на полицията.
Мъжът, чието тяло изплувало от водата в района пред заведение „Тропикана”, е на бургазлия на 81 години, който е живеел в жк „Лазур”. Самоличността му е установена. Пенсионерът наскоро бил диагностициран с тежко нелечимо заболяване. Към 5 часа тази сутрин той оставил предсмъртна бележка в дома си и се насочил към плажната ивица. Вероятно не е искал да бъде в тежест на роднините си. По всяка вероятност става въпрос за самоубийство. Не са намерени следи от насилие. Тялото на възрастния бургазлия е изпратено за аутопсия.
Отново трупове: В тузарски автомобил край Пампорово са намерени мъртви мъж и жена с прострелни раниЗловеща находка е открита в автомобил в района на ски център „Малина“ в курорта Пампорово. Там са на…Feb 14 2018bulmedia.net

Друг екшън се разигра часове по-рано в бургаския квартал „Меден рудник“. 55-годишен мъж се прибрал от нощна смяна в дома си на ул. „Ален мак“, но още с пристигането си установил, че нещо не е наред. Катинарът на входната врата бил разбит, а във вътрешността на двора лежал окървавеният труп на домашното му куче. Пред бургазлията обаче се разкрила още по-потресваща гледка. Вратата на къщата зеела широко също отворена. Влизайки вътре, домакинът останал втрещен. Той заварил своя съсед – 37-годишният Атанас Илиев, познат като Амзата, съвсем спокойно да лежи в собственото му легло. Побеснелият 55-годишен мъж грабнал дървена дъска и я стоварил в главата на Амза, който подскочил и побягнал в търсене на помощ, пише „Флагман“.
Пристигналите на място полицаи задържали Атанас за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство за влизане в чуждо жилище.
Източник blitz.bgЗловещата история на чудовището Веселина, която държа мъжа си под ключ една година, уби го и хвърли трупа в кофата60-годишна бургазлийка отива на съд за това, че в продължение на една година държала бившия си съпру…Feb 8 2018bulmedia.net

Коментари