Окръжната прокуратура в Бургас иска постоянен арест за 55-годишния Борислав от Созопол, който уби от бой сестра си Десислава, пише „Флагман“.
От държавното обвинение съобщиха ужасяващи подробности за трагедията в морския град. Боби Хлебаря е привлечен като обвиняем за това, че на 19-ти юни по непредпазливост причинил смъртта на сестра си, настъпила в УМБАЛ-Бргас вследствие на нанесена тежка телесна повреда.Министър Радев хвърли бомба за убийството на Пелов: Това, което е на повърхността, не е това, което аз знам и е станало (ВИДЕО)„Търсихме кой да ни заведе до бараката, за която се твърди, че са се крили избягалите затворници Вла…Jun 8 2018bulmedia.net

В продължение на един час – от 09:00 до 10:00 ч., 55-годишният мъж налагал сестра си с ритници и юмруци. От жестоките удари по корема е разкъсал черния дроб и жлъчния мехур на 49-годишната жена, която въпреки усилията на лекарите починала в агония в болницата.
Борислав е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. Очаква се днес Окръжният съд да реши дали да го остави за постоянно зад решетките.
Източник blitz.bgБългари екзекутирали Мечката, руската версия провалила разследването на поръчковото убийствоЕдва ли има бургазлия, който да не е чувал за Георги Николов – Мечката. Името на боса на „Първа част…Jun 8 2018bulmedia.net

Коментари