йордан атанасов васил илиев

Криминалисти продължават работата по случая с двете тела, открити до язовир между софийските села Чепинци и Негован. Предстои нов оглед на мястото. Периметърът е бил отцепен цяла нощ.Ужасът в Негован продължава: Намериха втори разчленен труп, водолази търсят ощеВтори разчленен труп – на убит мъж, е намерено край Негован този следобед, съобщи БНР.

Освен това водолази ще обследват язовира. Предстоят и съдебномедицински експертизи и ще се проверяват профилите на безследно изчезналите хора, за да се види дали няма съвпадение с намерените тела.

Останките от човешки тела на мъж и жена, убити и после рязани с особена жестокост, бяха открити в неделя. Според информация на източници на Нова телевизия, те са били застреляни в тила, след което са били разчленени и поставени в пликове и бидони.

„След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване“, заяви Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор Сотир Цацаров.

По повод жестокото убийство на 7-годишната Кристин и задържания Мартин Трифонов Арнаудова каза следното: „Лицето е направило пълни самопризнания. Това самопризнание е различно от това, което би могъл един подсъдим да направи пред съда, когато бъде представен обвинителен акт. Обяснил е интензитета и начина, по който е нанесъл ударите. Използвал е камък. Твърди, че е употребил алкохол и под влиянието му е извършил тези действия. Нямаме данни за ненавременна намеса на медицинския екип.“

Коментари