Негован 5 хиляди лева

Убитата и разчленена, намерена в бидони край езерото на Негован, е имала фасети за по-красива усмивка. Тя е полагала грижи за лечението на зъбите си, установени са корони от металокерамика и мостове, съобщава „Телеграф“.Ужасът в Негован: Търсят насечените хора по пенсиитеСред хората, които не са взели пенсията си в последните месеци, търси МВР мъжа, открит мъртъв край с…Aug 21 2019bulmedia.net

За разследващите това е знак, че жертвата е имала средни към високи доходи. За разлика от нея, другия убит не е имал зъби и е носил протези, откъдето се смята, че е значително по-стар от жената.

От МВР вчера посочиха предполагаемата възраст на жертвите – дамата между 45 и 55 г., докато мъжът – 65 – 75 г. Засега предположението е, че са или съпрузи, или брат и сестра. Днес (21 август) трябва да станат ясни резултатите от ДНК анализа, за да се потвърди, или отхвърли връзка между двамата.

За криминалистите засега остава неясно дали телата не са били съхранявани някъде, преди да бъдат нарязани, или това е станало в деня на престъплението. Човекът, извършил тежкото престъпление, е поел голям риск, защото е натоварил 5 бидона с останки в колата си, които е закарал до езерото, за да ги изхвърли.

Водоемът е използван като кариера за пясък и на места дълбочината му е 25-30 метра.
Местни разказват, че в него има доста удавници, чиито тела така и не са намерени, Последно миналото лято там се е удавил пиян жител на Негован.

Припомняме, че мъжът и жената са убити с изстрел в главата, произведен от пистолет. Какъв точно е калибърът на оръжието, още не може да се каже, защото е стреляно под ъгъл, поради което куршумът е нанесъл повече поражения.

Жената е била облечена в евтина токля, каквито носят бабите по селата. Предполага се, че това е било по-скоро ежедневна дреха, използвана от жената като си е вкъщи.Ужасът в Негован: Убийството е двойно, но мистерията се заплитаОткритите край Негован разчленени мъж и жена не са в базата данни на МВР за издирвани хора през посл…Aug 20 2019bulmedia.net

При първия разчленен труп извършителят е действал изключително прецизно и хладнокръвно. Не са установени наранявания по костите, типични за неопитна ръка.

При втория вероятно времето е притискало извършителя и си е помагал с малка брадва. Криминалистите се надяват да установят самоличността на жертвите по-бързо, за да могат да разплетат тежкото престъпление.

Основната версия е, че авторът на тази жестокост е човек от семейството, или близък, поради което не е бил подаден сигнал за изчезването им.

Към момента около 60 души се водят безследно изчезнали у нас, но са били пуснати за издирване от семейства им.

Коментари