ужасът в негован пенсии

Сред хората, които не са взели пенсията си в последните месеци, търси МВР мъжа, открит мъртъв край софийското с. Негован. Заедно с него бе открита и жена. Предполага се, че тя може да му е дъщеря, тъй като е около 45-55 г. Мъжът е с 20 г. по-възрастен. Затова и се смята, че невзетата пенсия би била сред най-лесните начини мъжът да бъде идентифициран.Ужасът в Негован: Убийството е двойно, но мистерията се заплитаОткритите край Негован разчленени мъж и жена не са в базата данни на МВР за издирвани хора през посл…Aug 20 2019bulmedia.net

По разследването вече е назначена ДНК експертиза. Според събраните досега доказателства мъжът е прострелян пръв два пъти. След това един изстрел е застигнал жената в гръб. Намерените вещи също са предадени за изследвания.

При продължилите претърсвания и огледи бе открит и тазът на жената. По него има само следи от гризане от животни. Лиспват травматични увреждания от убиеца.

Дрехите на жертвите са намерени. По тях няма дупки от куршуми, нито следи от кръв. Обувки липсват, затова се смята, че са застреляни в дома си. Дрехите са летни, а според експерти престъплението е станало преди около 2 месеца.

Възможно е и по портфейл, открит в плика, да има годен ДНК материал. От него е извадена личната карта. Останали са само няколко монети. Версията за грабеж се изключва. Сред най-отличителните улики е ключ за рено. Ясен е и моделът му, а колата не е сред най-караните у нас. Смята се, че мъжът ще бъде разпознат много по-лесно, защото са намерени и двете му ченета. Те са специфични и най-вероятно зъботехникът пази отливката и името на пациента.Ужасът в Негован: Намериха оръжията на зловещия касапин, разбра се как е разчленявал труповетеБрадва и нож най-вероятно са били използвани за разчленяването на двата трупа, открити в бидони в ез…Aug 20 2019bulmedia.net

В огледите участват и следови кучета. Нови претърсвания имаше и на водоема. Водещата версия е, че убиецът е познавал добре жертвите, вероятно затова те не са обявени за издирване.

МВР търси информация за двойното убийство в Негован от гражданите. От полицията издирват жена на предполагаема възраст 45-55 години и мъж на възраст между 65-75 години.

От МВР молят гражданите на област София, които имат информация за липсващи от месец май съседи или близки, отговарящи на посочената възраст, да подадат сигнал по всяко време на денонощието на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.Ужасът в Негован: Стана ясно чии са труповете и как са били убити жертвитеТелата, открити край софийското село Негован, са на възрастни мъж и жена. Това сочат първите експерт…Aug 19 2019bulmedia.net

Коментари