йордан атанасов васил илиев

Брадва и нож най-вероятно са били използвани за разчленяването на двата трупа, открити в бидони в езерото край Негован, съобщава „Телеграф“.Ужасът в Негован: Кошмарът продължава! Откриха още човешки останкиНамериха още човешки останки край Негован, съобщава Нова телевизия, позовавайки се на свои източници…Aug 19 2019bulmedia.net

При единия извършителят е действал изключително прецизно, докато при втория вероятно времето го е притискало и е бързал. Това сочат първоначалните данни от огледа на криминалистите.

Частите от телата бяха прибрани от експерти в хартиени пликове и откарани за аутопсия в неделя. Припомняме, че вчера към 20:00 часа бяха открити нови веществени доказателства.

Трима експерти на СДВР в специално облекло обхождаха местността и фотографираха намерените останки. И по двата черепа има входно-изходни рани. Мъжът и жената са застреляни с един изстрел, произведен вероятно от пистолет.

Трябват още анализи, за да се определи калибърът на оръжието. По първоначални данни жертвите са простреляни под ъгъл. Мъжът е без зъби и му е била поставена протеза, което навежда ма извода, че може да е над 60 години. Няма друг белег освен зъбния статус.Ужасът в Негован: Стана ясно чии са труповете и как са били убити жертвитеТелата, открити край софийското село Негован, са на възрастни мъж и жена. Това сочат първите експерт…Aug 19 2019bulmedia.net

На мястото е открито женско бельо. Жената е била облечена на бедно с рокля, каквито се носят в селата.

Засега една от версиите е, че жертвите са убити от свой близък или роднина, който не ги е обявил за издирване.

Коментари