Стайко Миньов Стайков

Според постъпила оперативна информация на службите за сигурност 30-годишният наследник на алкохолния император Миню Стайков се прибрал в България още в началото на януари и в продължение на две-три седмици провел няколко срещи със знакови гангстери от някогашната силова групировка СИК, сочат информатори на седмичника „Уикенд“. На рандевутата, провеждани при пълна конспиративност в столичния затворен комплекс „ММ бизнес център“ на Околовръстно шосе, Стайков джуниър се интересувал при каква възможност и срещу колко пари могат да бъдат корумпирани прокурори и следователи по делото за нелегално производство и търговия с цигари и данъчни измами, които са образувани срещу него, баща му Миню Стайков, Белун Хазърбасанов у сина на кмета на Карнобат – Иван Димитров.
На срещите наследникът на Миню твърди, че разполага с бюджет от два милиона евро, за да „смачка“ делото.Стайко Стайков е откаран по спешност в болница в тежко здравословно състояниеСтайко Стайков е откаран по спешност в болница в тежко здравословно състояние. Той не се яви днес в …Feb 7 2019bulmedia.net

Когато обаче неговите емисари го попарили с вестта, че нито един държавен служител не е готов да си сложи главата в торбата и да вземе подкуп, за да оправи нещата, Стайко минал към резервен вариант – физическо елиминиране на прокурори.
„Получихме сигнал, че хора от свитата на Стайко Стайков са проучвали ежедневните навици на прокурорите Ангел Кънчев и Петър Белчев, при които са разпределени делата за производство на цигари и данъчни измами. Има съмнение, че прокурори и следователи са били следени. Поставили сме всички под полицейска охрана“, призна високопоставен представител на МВР.
Според думите му с евентуалната мокра поръчка са ангажирани лица, които и преди са били разследвани за поръчкови екзекуции и в миналото са гравитирали около знакови подземни босове.
Припомняме, че преди броени дни Стайко Стайков не се яви на делото си в Апелативния специализиран наказателен съд, защото бе откаран по спешност в болница в тежко здравословно състояние.Стайко Стайков: Ще разклатя държавата“Ще разклатя държавата… ще я обърна с краката нагоре, ако делото ми не бъде прекратено”, обърнал с…Jan 31 2019bulmedia.net

Коментари

loading...