Сериозен среднощен екшън се е разиграл в покрайнините на София. Това съобщи ексклузивно агенция „Блиц“, като се позова на свои източници.
По информация на медията нощес е била задържана опасна банда крадци. Арестът им е станал в покрайнините на столицата, след като преди това са извършили взломна кражба от офис на фирма, която се намира в Елин Пелин.
Веднага била сформирана спешна група от ГДНП, която съвместно със СДВР за кратко време успяла да локализира и неутрализира опасните престъпници.Мистерията с началника на най-страшната полиция в човешката история остава и до ден днешенКакво се случва с някои от ръководителите на специалните служби на Третия райх си остава въпрос и до…Jun 25 2018bulmedia.net

По време на ареста им обаче бандитите оказали яростна съпротива. БЛИЦ научи, че при опит за бягство един от арестуваните ударил с колата си няколко служебни автомобила на групата на ГДНП, която съвместно със СДВР разбила бандата.
Електронното издание уточнява, че част от опасните престъпници са от столичния квартал „Христо Ботев“.
Какво точно са задигнали от офиса в Елин Пелин, както и какви обвинения ще получат предстои да се разбере.Трагедията е страшна: Почерня от полиция в с. Козлец на мястото на двойната екзекуция. Мъжът превъртял преди месец45-годишният Гюнай Мюмюн от хасковското село Козлец уби жена си и съседа си тази сутрин, пише Haskov…May 30 2018bulmedia.net

Коментари