Преди 9 години синът на арестувания тази сутрин Миню Стайков – Стайко, бе разпитван по повод побоя на манекенката Деси Зидарова, припомня агенция „Пик“. Три седмици преди актрисата от сериала „Хотел България“ да бъде смазана с бухалки пред фризьорския й салон в „Лозенец“, двамата се разделили, след като родителите му, неодобряващи връзката му с по-възрастната Зидарова, го заплашили, че ще го изолират от семейната бизнес империя. От тогава Стайков свалил и охраната на Деси, която прeди това пазел като рохко яйце.
След побоя над Зидарова, прокуратурата поиска проверка на разговорите на Стайко Стайков по мобилния телефон заради факта, че инцидентът се случил само две седмици след раздялата им. Впоследствие разследването за побоя над манекенката бе прекратено, а извършителите останаха неразкрити.Ето ги скътаните пачки с милиони на клана Арабаджиеви: Автопаркът на хотелиерите като от филм (ВИДЕО и СНИМКИ)Скандалът, който гръмна, след като над 10 милиона евро бяха открити в хотели, офиси и жилища на семе…Sep 4 2018bulmedia.net

Името на Стайко е свързано и с още един побой над манекенка. Става въпрос за Руми Пеева, която преди години се омъжи за един от най-колоритните чуждестранни футболисти, акостирали на „Герена“ – шотландеца Джон Ингълс. Преди да тръгне с Деси Зидарова, Стайко и тя са неразделни. Седмици след като скъса с нея, синът на алкохолният бос й нанася публичен побой в несъществуващото вече заведение „Син Сити“ пред очите на стотици клиенти. Свидетели на срамната сцена си спомнят, че във въпросната нощ милионерският наследник влетял в клуба с десетина души охрана и се насочил към ВИП сепаретата. Там фокусирал Руми Пеева, която се забавлявала с две приятелки. Стайко седнал на тяхната маса и само след минута започнал да налага бившата си приятелка с юмруци.

Охраната в „Син сити“ веднага се намесила, а красавицата напуснала нощния клуб с разкървавено лице.
В момента наследникът на втората ударена от спецпрокуратурата милионерска фамилия мачка чаршафите с друга известна персона – плеймейтката Мария Цветкова, която е майка на най-малкия син на друг олигарх – Динко Динев. Според врели и кипели в тайния живот на олигарсите, Цветкова не е била причината за развода на Стайков с Алекс Арабаджиева, от която има дъщеря – Анабел.
Дъщерята на Ветко и Маринела и синът на Миню Стайков сродиха официално милионите на родителите си през 2011 г.Прокурор хвърли нова бомба за издирваните богаташи сем. Арабаджиеви, кътаните суми гонят 100 млн. лева!Към момента на започване на действията срещу семейство Арабаджиеви, те са се намирали във Франция. И…Sep 3 2018bulmedia.net

3 дни и 3 нощи над 350 гости, сред които Стефка Костадинова, евродепутатът и архонт Слави Бинев, бившият министър Мехмед Дикме, бургаският областен управител Константин Гребенаров, кметът на Карнобат Георги Димитров, бизнесмените Георги Гергов, Бенчо Бенчев и семейство Барбукови, палуваха в морския курорт на Арабаджиеви. И тъй като за милионерите е унижение храната на подобни семейни мероприятия да бъде шопска салата и свинска пържола, то гостите били угоявани със седемстепенно гурме меню. На сватбата пяха световноизвестната етнопевица Ищар, солисти на „Джипси Кингс“, Азис, Преслава, Галена и още куп родни фолк и поп звезди.

Коментари