Мъж на 50-годишна възраст е починал след намушкване във влак край Вакарел. Той е направил кръвоизлив и е издъхнал в линейката, на метри от болницата, съобщи пред БНР говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. Сигналът е бил получен в 8:07 ч, а медиците са пристигнали на място в 8:23 ч, допълни Сунгарска. Пострадалият е издъхнал в 8:33 ч. в линейката, на метри от болница „Света Анна“. По първоначална информация, извършителите са успели да избягат, но са установени. Издирва се заподозряна жена, която е успяла да избяга. Влакът, в който бе извършено престъплението, е пътувал от Пловдив към София. Към момента причините за нападението са неизвестни. Полицията разследва случая.

50-годишният мъж, който почина, след като бе намушкан във влак край Вакарел, е бил прободен в областта на сърцето. Той е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница „Света Анна“. Позовавайки се на очевидец, Нова тв съобщава, че инцидентът е станал на самата гара. Жена от ромски произход е намушкала мъжа заради направена от него забележка.

Междувременно от БДЖ информират, че международният бърз влак № 494 от Истанбул през Пловдив за София престоява в гара Вакарел от 08:01 ч. поради възникнала саморазправа между пътници. Към момента в композицията се извършват оглед и следствени действия от компетентните служби, което не позволява влакът да продължи своето пътуване. Създадена е своевременна организация за обезпечаване на пътуването за всички 120 пътника като са пренасочени и настанени в следващия преминаващ влак. Бързият влак № 1620 от Пловдив за София е потеглил от гара Вакарел в 09:12 часа.

Коментари