Прокълнато място: Негован

Труповете в бидони, които тези дни изплуваха край едно от най-посещаваните места за риболов в Софийско, направиха село Негован прочуто в цялата страна, пише „Уикенд“.Извънредно: МВР показа СНИМКИ от двойното убийство в Негован (ГАЛЕРИЯ)Във връзка със предприетото разследване на тежко криминално престъпление, извършено на територията н…Aug 22 2019bulmedia.net

И докато полицията разнищва чии са останките от телата и как са попаднали там, гражданите не спират да посещават района, за да търсят прохлада сред тръстиката и околните дървета.

Публична тайна е, че водоемът е използван и като място за кърски се*с. Мнозина прелюбодейци редовно ходели с автомобилите си до блатото, където намирали уединение сред ливадата и тръстиката.

Районът е живописен, красив, има гларуси и патици, които засилват романтичната атмосфера с присъствието си.

Редовно се случвало след бурни се*с ласки кола да затъне, а после да се търсят ентусиасти, които с голи ръце да се мъчат да избутат возилото.

Когато усещали, че няма да се справят със задачата, търсели помощ на тракторист, който закачал МПС-то за селскостопанската машина и теглел.

Разбира се, обяснението било, че са чакали да „звъннат въдиците“, че да изскочат от колата и изтеглят улова.

Невинаги любовта обаче завършвала с щастлив край. Преди време от другото софийско село изчезнали вуйчо и племенница. Никой не знаел къде са.Ужасът в Негован: Разследващите с извънредни разкрития за разчленената и натъпкана в бидони женаУбитата и разчленена, намерена в бидони край езерото на Негован, е имала фасети за по-красива усмивк…Aug 21 2019bulmedia.net

Фамилията тръгнала да ги издирва. Къде ли не питали, къде ли не звънели. Вест от никъде нямало.

Минали месеци и опечалените роднини загубили всякаква надежда за намирането на родствениците си, когато водолази обявили пред органите на реда, че са извадили автомобил с разложени трупове.

Истината се оказала повече от шокираща. Разследването стигнало до извода, че вуйчото и племенницата са били любовници. По време на греховната игра колата потеглила и се потопила в езерото, а мераклиите нямали време да се спасят.

Водолазите пък се натъкват на находката търсейки тялото на удавено момче.

Коментари