Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден бос, за който се твърди, че е един от сериозните фактори в трафика и продажбата на хероин и кокаин, е джендър по съзнание, призвание и поведение. Става въпрос за малко популярния за широката публика Румен Дахлев.Задържаха Мис Плеймейт за наркотици: Драмата се е разиграла на летище в Панама, неприятности я чакали и в ПарижАктуалната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Нора Недкова е била задържана на летище в Панама зара…Jan 18 2018bulmedia.net

Дахлев е родом от Поморие, а прякорът му е Черния принц. Идва от ромската му жилка. Миналата година в медиите излезнаха публикации, че помориецът е един от сериозните фигури в бизнеса с дрога. В ГДБОП имало информация, че той търгува със сериозни количества хероин и кокаин. Хероинът се взимал от Турция и изнасял за Холандия. Там на бартер Дахлев взимал кокаин. Част от белия прах се продавал в Западна Европа, а друга влизала в България за вътрешния пазар. След постъпването на данните срещу актуалния играч срещу него е започнала проверка.

Силно интересен факт лъснал в тази проверка. Оказало се, че Дахлев имал много палав живот. Той се обличал и гримирал като жена. В този вид канил в тайна квартира в столичния квартал „Лозенец“ на ул. „Плана Планина“ ученици. От мъжки пол. Да се забавляват. Как точно не можем да опишем, защото дори и нашето въображение е доста консервативно в сравнение с джендърската похотливост. Румен Дахлев сам споделял на приятели, че от доста години се чувствал некомфортно в тялото си. Мъжките белези се бунтували от нежното самоосъзнаване за себе си. Такъв дискомфорт може по принцип да бъде решен с операция за смяна на пола, но не е ясно дали той ще се реши на такава стъпка.

Дахлев се хвалил пред учениците с големия си… автопарк. Той се оценявал за над половин милион лева. Любимият му цвят на коли явно е син. Две от неговите беемвета са с цвета на морето. Става въпрос за спортно и супер скъпо „БМВ М6” и Х5” от същата марка със спортен М пакет. Тях дори си ги беше качил публично във Фейсбук. Всичките му автомобили са с немски номера, за да си спести данъци в България. До преди години Дахлев е имал връзка със застаряващата фолкпевица Лия, но се е разделил с нея, за да се прехвърли на ученическа вълна.Сашка Васева със скандални разкрития за живота си: Бях наркоманка на амфетаминиСашка Васева често озадачава с неадекваното си поведение, но за това си има логично обяснение. Ветер…Nov 14 2017bulmedia.net

Другото му хоби било да пише жалби. Сумати родни институции били заляти от несвързани писания на джендъра. Той развил чувство за параноя, че непрекъснато някой го клевети заради неговата различност. Близки негови приятели се опасяват, че ако България приеме Истанбулската конвенция Дахлев съвсем ще се развихри. Всъщност той не е първия силно нестандартен ъндърграунд играч с освободено мислене. Навремето един от най – известните босове на СИК Поли Пантев също чат пат се обличаше като жена. Дори си слагаш грим и перуки. Но за Поли се твърди, че го е правил това само когато е силно пиян.

Източник: hotarena.net

Коментари