горна оряховица
Снимката е илюстративна

Жандармерия и полиция са започнали акция срещу „ало“ измамниците. Органите за обществен ред блокираха в ранните часове на днешната сутрин квартал „Калтинец“ на Горна Оряховица, съобщава Министерство на вътрешните работи, цитирано от Нова Телевизия.

Целта на акцията е да се проверят скъпи имоти на криминално проявени хора, срещу които се водят производства за телефонни измами.

По непотвърдена информация се претърсват общо около 15 къщи. Една от тях е на лице, носещо прякора „Малката ръка“.

Припомняме, че много от хората, които живеят в квартала на богатите в Горна Оряховица, са уличени в телефонни измами, но продължават да работят с телефоните. Хора без официални доходи, но с имоти и коли за стотици хиляди левове. Тук живеят Сергей-Шингалото и Николай-Мечо.

Сергей Николов и преди е осъждан за телефонни измами. Преди година синът му – Светослав, беше отвлечен за откуп от трима криминално проявени от региона. Безработните баща и син живеят в къща в квартала където се провежда акцията.

Развръзка: Ето откъде взе парите дядото, който хвърли 100 хил. лева през балкона на ало измамнициВчера стана известно, че 73-годишен мъж от София е дал 100 хил. лв. на телефонни измамници, представ…Oct 15 2017bulmedia.net

„Ало“ измамници удариха Мариана Векилска: Нагли изнудвачи отровили празниците на ТВ водещатаМариана Векилска е поредната звездна жертва на телефонната мафия у нас. Покрай празниците тв водещат…Jan 13 2019bulmedia.net

Коментари