Семейно насилие, което е се е разигравало от години – вероятно това е причината за убийството на руския бизнесмен, намушкан с нож от сина си. Това разкриха хора от варненското село Осеново. Именно там е живеел Антон А. Той започнал да си строи там голяма къща преди няколко години. Почти веднага след това започнало да се говори, че пребива системно съпругата Светлана и сина си. Местни хора предполагат, че това се е случило и във фаталния 1-ви януари. По все още непотвърдена информация мъжът започнал да бие жена си, намесил се и 17-годишният син, който искал да защити майка си, но бизнесменът ударил и него.

Вероятно в този момент момчето не е издържало, грабнало е нож и е намушкало няколко пъти баща си“, предполагат източниците. Къщата, където се е разиграло всичко, се намира малко след края на селото и наоколо няма много други постройки. Местният инспектор бил повикан от съпругата на Антон. На място веднага пристигнала полиция, дошъл и кметът на Осеново Динко Бакалов. „Видях момчето, стоеше настрани с майка си, държаха се за ръка“, разкрива той.

Хора, които са посетили местопрестъплението разкриват, че вътре се е водила яростна борба. „Цялата къща беше като след погром, всичко беше обърнато наопаки, обърнати мебели“, разказват те. За семейството на Антон в селото се знае малко. Не е ясно и с какво точно се е занимавал бизнесменът. След като се устроил във все още недостроената изцяло къща, той вдигнал и няколко по-малки постройки, където устроил нещо като оранжерия. Докарал и едри кучета, които държал зад ограда в двора си. Антон, съпругата му Светлана и детето били руски граждани и нямали регистрация в селото. За случая е подаден сигнал и до посолството на Русия у нас.

Коментари

loading...