Зловеща находка е открита в автомобил в района на ски център „Малина“ в курорта Пампорово. Там са намерени два трупа – на мъж и жена. Информацията бе потвърдена от прокуратурата. За колата, която е с пловдивска регистрация, със зловещата находка е подаден сигнал към полунощ на тел.112.

Колата „Ауди ТТ“ е била на пътното платно и телата са били с видими прострелни рани. Мъжът е на видима възраст около 50, а жената на 40. Намерен е и пистолет. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство, за убийството, или самоубийство, обясниха запознати със случая.

„Около 23.25 часа е получено съобщение на тел. 112, че в Пампорово в района между хотел „Стрийм Ризорт“ и вилно селища „Малина“, на пътното платно има труп на мъж с кръв по лицето. Веднага на място е изпратен екип на полицията. На място установяват, че в автомобила с пловдивска регистрация Ауди ТТ има трупове на мъж и жена с видими огнестрелни рани по телата и на двамата. Екип на „Спешна помощ“ е констатирал смъртта им. Двамата са на видима възраст – на около 50 години мъжа и жената – на около 40 години, близките още не знаят и няма да съобщаваме имената засега. Двамата са от Пловдив. На мястото е намерен пистолет.“, каза шефът на ОД на МВР – Смолян Николай Димов.

Вече се появи и първата версия за случая. Разследващите смятат, че мъжът е убил жената, а след това се е самоубил. Все още не е ясна причината за драмата, не се знае дали двамата са имали любовни отношения и дали са семейство или се познават по друг повод.

Източник: БЛИЦ

Коментари