Петър Христов убийство

Според новите разкрития на главен комисар Христо Терзийски, директор на Националната полиция, направени вчера в Лясковец – най-вероятно показното убийство на бизнесмена Петър Христов да се дължи на неуредени сметки по сделка, съобщава „Борба“.

Булмедия припомня, че на 8 януари 2018 година, бе убит с 8 куршума бизнесменът Петър Христов от Велико Търново. Убийството бе извършено пред офиса бизнесмена на ул. „Ралевица“ в София. Той бе откаран във ВМА, но въпреки 30-минутните реанимационни действия – почива. Христов бе пронизан от пет куршума – три в гърдите, един в главата и един в шията.

От изявлението на комисар Терзийски става ясно, че разследването, което се води срещу неизвестен извършител не е спряно, дават се отчети за всяко свършено действие. Главният комисар отказа да посочи дали има вече заподозрени и на какъв етап всъщност е разследването за показния разстрел.

Има нови данни около екзекуциите на боса на „Агресия“ Антов и бизнесмена Петър ХристовОтиващата си 2018 година бе белязана с кръв, насилие и убийства. Още през януари станаха шесторното …Dec 28 2018bulmedia.net

Година след убийството, близките на Петър Христов вдигнаха огромен паметник на гроба му във Велико Търново. На него Христов е в цял ръст и усмихнат. Паметна плоча бе сложена и на стадиона в Горна Оряховица, защото той е бил основен спонсор. Година след показния разстрел обаче близките на бизнесмена не искат да говорят.

Шефът на „Килърите“ проговори за показния разстрел на бизнесмена Петър Христов, каза кой е натиснал спусъка (ВИДЕО)Георги Вълев, осъден до живот по делото „Килърите”, отрече да е свързан с разстрела на великотърновс…Jan 19 2018bulmedia.net

Коментари