Брутално посегателство с участието на 8 момчета от България се е разиграло в германския град Велберт, съобщава вестник „Билд“. 13-годишно момиче е било изнасилено на връщане към дома си. Задържани са четирима от извършителите, а останалите все още се издирват.
Всички те са били на възраст между 14 и 16 години.
Вечерта около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града.
Първоначално 2 от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си.Трагедията е страшна: Почерня от полиция в с. Козлец на мястото на двойната екзекуция. Мъжът превъртял преди месец45-годишният Гюнай Мюмюн от хасковското село Козлец уби жена си и съседа си тази сутрин, пише Haskov…May 30 2018bulmedia.net

След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано.
Местната полиция заяви, че видеото, заснето с телефон, може да се използва като криминално доказателство. „Доказателствата са сравнително ясни. Групата е заснела акта с мобилен телефон”, обяви говорител на властите.
Само за ден това е вторият тежък криминален случай, в който са замесени български граждани в Германия. По-рано днес стана ясно, че 17-годишен български гражданин е главен заподозрян за убийството на 15-годишна румънка в Мьонхенгладбах.
Източник petel.bgМъж от Исперихско хвана жена си на калъп със 17-годишен и стана страшно: Полиция едва озапти рогоносецаМъж наръга със стъкло от счупена бутилка съпругата си и 17-годишен тийнейджър, след като ги спипа в …Apr 16 2018bulmedia.net

Коментари

loading...