Негован 5 хиляди лева

Телата, открити край софийското село Негован, са на възрастни мъж и жена. Това сочат първите експертизи, съобщава БТВ.Ужасът в Негован: Жертвите са били разстреляни в тила, възможно да се ликвидирани от родственикКриминалисти продължават работата по случая с двете тела, открити до язовир между софийските села Че…Aug 19 2019bulmedia.net

Най-вероятно те са били убити преди два месеца.

Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а след това – разчленени и изхвърлени край водоема.

Криминалистите работят и по версията мъжът и жената да са убити от техен роднина и да не са били обявявани за издирване.

В момента тече пореден оглед на мястото, на което в събота рибар се натъкна на останките.Ужасът в Негован продължава: Намериха втори разчленен труп, водолази търсят ощеВтори разчленен труп – на убит мъж, е намерено край Негован този следобед, съобщи БНР.

В момента тече пореден оглед на мястото, на което в събота рибар се натъкна на останките. Все още не е ясна самоличността на убитите. Преглеждат се списъците с обявените за издирване.

В претърсването на района бяха включени и следови кучета. Оглед беше направен и на водоема, в който по това време се къпеха хора, излезли на излет.

Убиецът е познавал добре жертвите, намерени край Негован и затова те не са обявени за издирване. Това е една от версиите, върху които работят от прокуратурата.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова уточни, че няма потвърждение за трета жертва след новия оглед край Негован, който беше направен тази сутрин.

Коментари