Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже Михалевич е голям! Мис България научила за убийството преди броени часове, макар че трагичният инцидент се е случил снощи. Още не е ясно дали траурната вест е съобщена на двете им деца.Показно убийство в ЮАР: Килъри разстреляха мъжа на Наталия Гуркова (СНИМКИ И ПОДРОБНОСТИ)Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера веч…Sep 25 2018bulmedia.net

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич бе разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. По информация на местните власти, мъжът е застрелян на светофар в Бедфордвю. Агенциите обаче не съобщават името на Михалевич. Става ясно, че той е загиналия от разследващата журналистка Манди Уинър. Чрез публикация в социалната мрежа „Туитър“ тя разкрива детайли около случилото се.

Съпругата му Наталия Гуркова узнала едва преди часове за кончината на мъжа си, тъй като тя останала в България. Болката била още по-голяма, тъй като двамата се видели за последно около 13 септември. Тогава семейството се появи на откриване на столичен нощен клуб, като всички констатираха, че въпреки 15-те години от връзката си, любовта между тях е не само още жива, но и по-силна от всякога. През януари Наталия и Джордже заминаха за Дубай, където отпразнуваха петнадесетата си годишнина заедно. Михалевич заведе жена си именно там, където са се влюбили.

Коментари