стюардеса хотел

Московската полиция разследва жестоко престъпление. Тялото на 23-годишната стюардеса Албина М. е било намерено в хотел в един от богаташките квартали на руската столица, предадоха местните медии, цитирани от fakti.bg.

Красавицата е била открита удушена, чисто гола във ваната на хотелската стая. Следователите проверяват познат на момичето, известен като Никита, който наел злополучната хотелска стая. Засега не е ясно какво го е свързвало с Албина, полицията изключва самоубийството като причина за смъртта.

Няколко седмици преди смъртта си в стаята на московския хотел Албина започнала работа като стюардеса в авиокомпанията „I Fly“. Страницата на Албина в социалната мрежа е пълна със снимки от нейната месторабота. На тях тя позира като стюардеса и по всичко си личи, че е горда от това, което прави.

Според приятелка на Албина тя винаги мечтаела да стане стюардеса. След смъртта на по-малкия си брат през 2017 година тя се мести в руската столица Москва. Тялото на убитата жена е било открито от служители в хотела. Една от версиите е, че 25-годишният Никита и Албина се срещнали, след като осъществили контакт в сайт за запознанства.
Трагедията е огромна: Наша стюардеса падна от „Боинг 777“ на „Емирейтс“ и загина в Уганда (СНИМКИ 18+)Българска гражданка, работеща като стюардеса, е починала в Уганда. Информацията се потвърждава от съ…Mar 15 2018bulmedia.net

От бодигард до кралица: Тайландският цар обявява сватбаКралят на Тайланд се оженва за заместник-началник на личната си охрана само няколко дни преди официа…May 2 2019bulmedia.net

Коментари