Джипът БМВ Х 5, в който загина красавицата Асиана Митева, е собственост на Радка Ч. Колата е регистрирана в Разлог, но собственичката й живее в Благоевград. Семейството има бизнес със строителни материали и строителна фирма, на която управител е съпругът на Радка.Известна красавица излетя от магистралата с мощния си джип и загина на място, светските среди потънаха в скръб (СНИМКИ + ВИДЕО)29-годишната Асиана Митева загина, след като излезе с мощния си джип от магистрала „Струма”. Трагеди…Feb 18 2018bulmedia.net

Според източници на struma.com., Асиана тръгнала с джипа от София в събота около обяд. Пътувала в посока Благоевград. Предполага се, че е бързала, но мистериозно колата се връща обратно към София. Предполага се, че се е срещнала на пътя с някого за броени минути и е потеглила обратно към столицата, когато е станало пътното произшествие.

Припомняме, че бившата управителка на Бедрум и Маскара, манекенката Асиана Митева изтърва управлението на джипа и се преобърна край пътя, по време на ПТП-то тя е изпаднала от колата и загина на място. Смъртта и срази светските среди, където е повече от известна. Имала е много приятели и познати в Благоевград, тъй като е работила в заведения на благоевградчани в София.

Една от най-близките й е Ванеса Георгиева. Черната вест буквално е съсипала красавицата, която е една от звездите в уеб сериала „Апартамент 404“. Ванеса е била приятелка със загиналата и не може да повярва, че подобна ужасяваща смърт я е застигнала. Георгиева сложи жалейка вместо профилна снимка в социалната мрежа и добави кадър с покойната Асиана.

На стената й пък можем да видим сърцераздирателен пост, в който красавицата моли Митева да я чака, защото тя идва при нея. „КРЕЩЯ! И ПЛАЧА! И МРАЗЯ! ВСИЧКИ! ЗАЩОТО НЕ СА ТЕБ! ИДВАМ МИЛА МОЯ! ЧАКАЙ МЕ! ПЪТУВАМ! ДА ТЕ ХВАНА ЗА РЪКАТА! ОТНОВО! ЗА ПОСЛЕДНО!“.

Източник: БЛИЦ

Коментари