Мартин Трифонов софия

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си намери адвокат, съобщава Lupa.bg, позовавайки се на свои източници. Никой не искал да поеме защитата на изверга заради жестокостта на престъплението в Сотиря.Стана ясно какво е правил звярът Мартин веднага след като е изнасилил и умъртвил КристиМария разказва за случката без страх. Часове след престъплението предполагаемият извършител стига до…Aug 19 2019bulmedia.net

Първоначално назначеният му служебен адвокат само като чул с каква лекота Мартин разказва как е убил детето, се отказал и бил категоричен, че няма защо да брани подобен човек. Поради факта, че 21-годишният мъж е още в болница, това затруднявало още повече назначаването на адвокат, но и нямало мераклии, въпреки че се очаква процесът да е публичен и това е страхотна реклама за всеки един юрист.

Пред отказалия се адвокат Мартин направил шокиращи самопризнания, а сега прокурорите се страхуват дали „след като оздравее“ в болницата, задържаният за убийството ще е склонен отново да си признае всичко и няма ли да се завърти на 180 градуса.

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения на задържания за тежкото убийство на дете в Сотиря Мартин Трифонов – за блудство с малолетно лице, за изнасилване на непълнолетно лице и за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице.Схемата „Северин“ – експерти обясниха как изродът Мартин ще отърве доживотния затворОбвиняемият за смъртта на малката Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря Мартин Трифонов най-в…Aug 19 2019bulmedia.net

Това не е първото обвинение за блудство, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвинение в затвора в Бургас. По неофициална информация там той е бил сексуално малтретиран.

Коментари