Малко момиче станало свидетел на тройното убийство, но е пощадено от стрелеца. Вчера са се разхождали в градската част на града, след това са се прибрали в къщата и някъде около час след това възниква скандал, който прераства в побой. Венета е първата жертва, а след това е застрелян синът ѝ. На цялата трагедия става свидетел малко момиче, което е пощадено от стрелеца. Това разказа пред Bulgaria ON AIR бившият депутат от ДПС Александър Методиев, който живее в Самоков.
Той споделя също така, че без напрежение преминала нощта в ромската махала на града. Жандармерия и полиция останали да следят за реда след жестокото убийство на жена и две деца.Бащата на разстреляния Илия Павлов с ексклузивни разкрития за живота и убийството на Малкия ФатикТочно преди 15 години, на 19 август 2003 година, показно бе разстрелян Фатик Шабан или Малкия Фатик,…Aug 19 2018bulmedia.net

Припомняме, че при тежък криминален инцидент мъж застреля млада майка, сина й и племенника й, след което се e самоуби. Жената и 15-годишният й племенник са застреляни на място, а 12-годишният син на жената е починал в болницата.
По-късно в местността „Щъркелово гнездо“ е намерен 52-годишният мъж, който се е прострелял, а медицински екип е установил смъртта му. Извършителят на тройното убийство в Самоков е бивш пожарникар, той е притежавал законно оръжие. Знае се, че е бил пенсионер и е работил в градския транспорт в София.
Бившият народен представител Александър Методиев разкри още, че убийството е дело на българин, който е имал връзка с ромската жена от няколко години, която преди това е била женена за друг.

„След това се сближиха с този човек, продължила е тяхната връзка около 8 години. Той е идвал постоянно в Самоков и в тях“, разказа Методиев.
Методиев добави още, че въпреки престъплението, в града няма напрежение. „Ние сме малък град, познаваме се всички, всяко едно ромско семейство има български приятели и български семейства, с които си живеем много добре“, каза още той.
Според него именно заради това няма полиция в махалата сега, защото се знае, че въпреки голямата трагедия, близките на жертвите няма да търсят отмъщение.Зловещи подробности за кървавото убийство в столичния квартал „Орландовци“Наркоман преби до смърт приятел, също зависим от дрогата, съобщава подробности за жестокото убийство…Aug 17 2018bulmedia.net

Коментари