Майката на зверски убитата Кристин

„Никой не й е оказал първа помощ. Дори капка въздух никой не й е дал“ – това заяви пред Нова телевизия майката на жестоко изнасиленото и пребито до смърт 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря – Гергана Драгиева.Извергът Мартин с пълни самопризнания за убийството на Кристин, подробностите са смразяващиЗаподозреният за убийството на 7-годишно дете в сливенското село Сотиря Мартин Трифонов е признал ви…Aug 18 2019bulmedia.net

Както е известно, детето издъхна в сливенската болница, където е било откарано, след като е намерено в безпомощно състояние.

„Не й пипнаха ръчичката, дори не й пипнаха гърлото. Не й пипнаха сърчицето, а тя дишаше и викаше: „Бабо, гушкай ме!“. До последно бяхме сами в линейката и виках, но те дори не спряха линейката, някой да се качи до мен“, каза пък бабата на малката Кристин Милка Георгиева.

И показа снимка на детето: „Това е нашата внучка, това е нашето слънце, което няма да се върне“.

От болницата не са коментирали изявленията на двете жени, които дори обмислят да заведат съдебно дело, но веднага след убийството заявиха, че момиченцето е било с много тежки травми.

„Човекът, извършил убийството, не трябва да умира. Той трябва да се мъчи доживот“, категорична беше още майка на убитата Криси.

Задържаният за зверското престъпление Мартин Трифонов все още е в болницата под охрана, след като беше прострелян в краката при задържането.

Вчера му бяха повдигнати три тежки обвинения – за блудство, изнасилване и убийство.

Предстои в понеделник Окръжният съд в Сливен да разгледа мярката за неотклонение на Мартин. Ако той не може да стане от болничното легло, магистратите са готови да отидат при него. За същия ден кметът на града обяви ден на траур.

Междувременно във Фейсбук започна кампания в памет на убитото дете, която призовава за справедливо наказание за човека, отнел живота й.

„В памет на едно дете, което не успя да бъде ученичка! За едно дете, което не успя да порасне и завинаги остана на 7! За едно дете, което не успя да стане майка! За едно дете, което не успя да сбъдне мечтите си, защото един ИЗРОД отне живота й по брутален начин! За едно дете, което не заслужаваше това. Аз, като родител на дъщеря, не мога да си представя болката на родителите й и затова днес, АЗ СЪМ КРИСИ! П.С. Моля Ви копирайте, споделяйте, препращайте! Нека този изрод да си получи заслуженото! Недай си Боже, утре може това да е Вашата дъщеря!!! Стига вече са ги оправдавали и изкарвали невменяеми, болни, сакати! Щом си УБИЛ, значи ще си получиш заслуженото“, се казва в споделяната многократно публикация.

Коментари