65-годишната Жасмин Куртева, която даде рекордната сума от 420 000 лева на телефонни измамници, е хазяйка на адвокатите на „Биг Брадър“, съобщават „Телеграф“, като се позовава на съседи на възрастната дама. Тя работи като главен акционер в застрахователно дружество.

Информацията бе потвърдена от продуцента на популярното риалити Нико Тупарев. Смятайки, че помага на полицията да залови телефонни измамници, Жасмин предала колосалната сума на няколко пъти, като оставяла парите в картонени кашони до контейнери за боклук до дома си на ул. „Янтра“ в центъра на София.

Когато отишла за трети път да тегли 180 000 лева от банка, служителите най-сетне се усъмнили и подали сигнал в МВР. Куртева е съсобственик на триетажна къща до Орлов мост. Първите два етажа са нейни, а последният – на мъж, жена и дъщеря им.Баш майстор ужили нагло и арогантно Данчето Христова с 15 бона за ремонт, обвини катерички за измаматаИзмама като в култовия филм „Баш майстора“ е преживяла естрадната прима Йорданка Христова, ожали се …May 28 2018bulmedia.net

„Тя живее на втория етаж, а долният го дава на три фирми под наем“, призна съсед. Едно от дружествата е адвокатско и е на юристите на „Биг Брадър“ и продуцентската къща „Междинна станция“ на Иван и Андрей.

„Наели сме един апартамент и там работят хората. Плащаме си наем. Явно измамниците стават все по-добри психолози. За жалост адвокатите ни не са подозирали, че е възможно да се случи такова нещо, за да помогнат на жената, която не е давала вид на лековерна. Научили са от медиите за грандиозната измама“, призна Нико Тупарев.
Източник: blitz.bgНова опасна измама набира скорост в интернет: Ако получите такова писмо, не го отваряйте за нищо на света (СНИМКА)Тарикати се възползват от истерията около новите европейски правила за защита на лични данни, за да …May 27 2018bulmedia.net

Коментари

loading...