Кошмарни празници за семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули в дома им на Бъдни вечер и пребили общо петима души. Мъжете нахлули в дома на семейство Стоеви около 18:30 часа, когато вече навън е тъмно, разбивайки вратата, съобщава Нова телевизия. На Бъдни вечер семейство Стоеви се готви да седне на трапезата, когато чуват, че навън нещо става. Първата жертва на групата от ромската махала е баба Райна, която е трудно подвижна.
„Влязоха вътре. Аз ги попитах какво правят, а те ме удариха”, разказа Райна Капитанова.
По-късно става ясно, че групата търси млад мъж, който работи като охранител в дискотека и два дни по-рано ги е изгонил от там заради пререкания в заведението.Жесток скандал: Охранители пребиха момче в голяма верига, защото „крал“… батерии (СНИМКИ)Млад мъж с хубава работа, който е учил и работил в чужбина, бе пребит от охранители в „Кауфланд“. Ра…Dec 18 2018bulmedia.net

След като не го откриват на първия етаж, тръгват към втория.
„Бяха десетина човека, може би и повече, с взлом изкъртиха вратата и влязоха. С влизането ме повалиха на земята и започнаха да ме ритат, удрят с тояги и юмруци”, разказва Красимир Стоев.
След мелето в коридора част от групата се качва на втория етаж. По пътя удря и бащата на Красимир. А в стаята е Веселина заедно с 9-годишния си син.
„Срещу него бяха застанали двама мъже, които го разпитваха къде е момчето, което търсят”, разказва Веселина Стоева.

След като не откриват охранителя, когото търсят, нападателите тръгват навън. На излизане удрят и Веселина. Отвън виждат съседа, който е с телефон в ръка. Това става причина също да бъде нападнат.
След пристигането на полицията трима от нападателите са арестувани за 24 часа. Те се държали агресивно и към униформените, но не са удряли никой от тях. А охранителят, заради когото е станало нападението, и днес не беше в дома си.
Задържаните вече са освободени, предстои прокуратурата да им повдигне обвинения.

Пребиха зверски депутатка на паркинг пред супермаркетИталианската депутатка Мара Лапия от Движение „Пет звезди“ е била „брутално нападната“ от мъж до суп…Dec 17 2018bulmedia.net

Коментари

loading...