квартал овча купел

Кризата в столичния квартал „Овча купел” е пред развръзка. Командоси, полицаи и психолози влязоха в апартамента на 57-годишния мъж, информира Нова телевизия. Очаква се всеки момент той да бъде изведен от жилището. След това ще бъде откаран с линейка до болница. Предстои да стане ясно какви са мотивите му.

Всичко започна в съботния следобед, когато бил подаден сигналът за буйстващия мъж. По-късно той се барикадира и възпроизведе 5-6 изстрела малко след полунощ в неделя.

Часове наред психолозите се опитваха да убедят мъжа да излезе от дома си, но без успех. Той не е ранен и има информация, че е сам в жилището. Твърди се, че има психични отклонения. „Казаха ни да не напускаме домовете си. Излязохме, за да проверим какво се случва. Тогава чухме 7-8 изстрела.

Разбрахме, че е човек с психични проблеми, който живее в блока”, разказа един от живущите в блока. „Това е добър човек от квартала, който не се е карал с никого. Жена му почина и може би вследствие на това се е отключило заболяване. Доколкото знам, работи в СОТ”, каза жител на „Овча купел“.

Екшън в Овча купел: Мъж заплашва с пистолет хората от блока57-годишен мъж вдигна на крак полицията в столичния ж.к „Овча купел“ тази вечер, след като е заплашв…Sep 22 2019bulmedia.net

Коментари