Около 13.45 часа днес в полицията постъпил сигнал за простреляни жена и дете в Самоков. На адреса незабавно са изпратени служители на РУ-Самоков и Спешна помощ, които установили смъртта на 33-годишната жена, съобщават от пресцентъра на МВР.
12-годишният й син е настанен в болницата в Самоков в критично състояние. По първоначални данни се касае за битов скандал.
Предприети са активни действия за установяването и задържането на извършителя на тежкото криминално престъпление, съобщиха от полицията.Бащата на разстреляния Илия Павлов с ексклузивни разкрития за живота и убийството на Малкия ФатикТочно преди 15 години, на 19 август 2003 година, показно бе разстрелян Фатик Шабан или Малкия Фатик,…Aug 19 2018bulmedia.net

В същото време Софийската районна прокуратура е обявила за издирване Георги Любенов Петров-Йончо, съобщи агенция „Блиц“. Издирването е предприето във връзка с постъпила нова опиративна информация по случай с покушението срещу Кирил Киров-Японеца.
В началото на тази година поръчителят и извършителите на мократа поръчка срещу Кирил Киров-Киро Японеца бяха осъдени на общо 12 години затвор. Бандитът, който стреля срещу Киров и семейството му – Марин Петров, получи 9 години лишаване от свобода. Неговият тъст Георги Петров-Йончо получи три години условна присъда с четири години изпитателен срок.

Независимо, че е осъдителна, присъдата е изключително лека, като се има предвид тежестта на повдигнатите обвинения. Още по-скандалното в случая е, че двамата подсъдими няма да бъдат вкарани зад решетките, а ще си тръгнат по живо, по здраво. По този начин двамата могат да избягат също като техния „колега“ Йоско Костинбродския.
В коментар зслед произнасянето на присъдите Кирил Киров заяви: „Не съм доволен от постановените присъди и ще ги обжалвам пред Апелативния съд. Ще настоявам двамата да бъдат осъдени на доживотен затвор. Те се опитаха да убият мен и семейството ми и заслужават сурови наказания. Надявам се на справедливост“.Зловещи подробности за кървавото убийство в столичния квартал „Орландовци“Наркоман преби до смърт приятел, също зависим от дрогата, съобщава подробности за жестокото убийство…Aug 17 2018bulmedia.net

Коментари