Съвместна специализирана полицейска операция на МВР и ГДБОП срещу наркоразпространението тече в Бургас. По неофициална информация акцията е срещу хора, близки до Димитър Желязков-Очите.Появиха се още ранени от кървавата патаклама с Митьо Очите, Сашо Водолаза и Кольо Магарето в Слънчев брягПоне четирима са ранените от патакламата в ресторант „4 you” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г. Тогава …Jul 17 2018bulmedia.net

Извършени са множество претърсвания. Паралелно с тази операция върви и друга, разпоредена от главния секретар на МВР за проверка на кортежи на луксозни автомобили по Черноморието, информира БНТ. По данни на БНР, на изходите на града има много полицаи. Масирано присъствие на униформени има по пътя за Созопол и за Сарафово, образували са се задръствания. Колоните от автомобили са километрични по пътя Слънчев бряг- Бургас. Засега от Областната дирекция на полицията не предоставят информация.

На 2 август 2018 година на територията на Бургаска област Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП задържа организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици, гласи официалното съобщение от пресцентъра на Прокуратурата. Организираната престъпна група е с ръководител и участници известни лица от криминалния контингент. В момента в град Бургас и областта се провеждат действия по разследването. По разпореждане на главния прокурор на място е заместник главният прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и координация.

Заб.: Снимката е илюстративна.

Източник: БЛИЦ

Коментари

loading...