георги хаджиев бесо
Георги Хаджиев

Има задържан за погрома в столичното заведение от снощи. Това съобщи директорът на СДВР комисар Георги Хаджиев пред Нова тв. Той смята, че случаят ще бъде разплетен още в днешния ден.Мутренският погром в BESO – заради неплатена сметка (ВИДЕО)Баталните мутренски сцени, разиграли се днес около 18 часа в помпозния столичен бар „Бесо“ на бул. „…Aug 13 2019bulmedia.net

„Работим по случая, след като клипът от погрома бе разпространен от медиите. Във вчерашния ден няма подаден сигнал от заведението. Колегите не са спирали през целия ден вчера за работят“, добави шефът на СДВР.

Хаджиев обясни още, че става въпрос за неуредени финансови сметки между съдружници.

„Двамата имат и общи бизнес в строителна фирма. Персоналът на заведението е разпитан. Лицата от клипа се издирват и очаквам през днешния ден да бъдат установени“, допълни той.

Припомняме, че късно снощи беше разпространено, на което се вижда как група мъже нахлуват в заведението „Бесо“ на столичния булевард „Тодор Каблешков“ и чупят мебели пред очите на изумените клиенти. Нападението е било извършено около 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седели на една от масите в заведението и консумирали напитки.

Мъжете са предупредили персонала собственикът да се обади „на когото трябва“, за да не му се случва това всеки ден.

Коментари