Фермер чужденец

Фермер хвана крадци да опоскват нивата му и прегази единия от тях с пикапа си. Кървавият инцидент е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, Община Раковски. За инцидента съобщи директорът на Пловдивската полиция, старши комисар Атанас Илков, предава „Марица“.

Още от Криминално

Собственикът на кравеферма забелязал неизвестни лица да косят в нивата му. Той ги подгонил с пикапа и прегазил смъртоносно единия от тях. Леко ранен е и другият крадец. Кипърецът Димитакис Пирилис, който е собственик на кравеферма и арендатор на земеделска земя, хванал двама братя и техен приятел да косят люцерна от неговия терен.

На 500 метра от кравефермата той ги подгонил. С джипа си ударил единия от братята, който паднал на земята. После се върнал назад и го прегазил още два пъти и така го убил на място. Бизнесменът е задържан и отведен за разпит. Срещу него ще бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство по особено жесток начин, информира от своя страна TrafficNews.bg.

„Водачът на пикапа е задържан. Тепърва ще изясняваме обстоятелствата около инцидента“, каза пред „Марица“ Атанас Илков. В момента в село Болярино има жандармерия, която пази реда в селото, и кравефермата от нападение с цел отмъщение.

Коментари