Разследващи разкриха защо Северин не говори за изнасилването – нито пред журналистите вчера, нито пред полицаите, докато е бил разпитван в районното.

„Може да се е стреснал и уплашил, след като в главата си е започнал да сглобява картината на това, което се е случило“, разкриха те, предава Нова тв, цитирана от Блиц.

Все пак, експертите добавят, че за изнасилването има неоспорими доказателства. Въпреки че не си спомня за сексуалното посегателство срещу Виктория, вчера Северин подробно разкри как се е стигнало до разпрата, къде точно е заровил телефона на жертвата и защо.

Защитата на Красимиров обаче ще е трудно, прогнозират още експертите. Вчера адвокатът му също настоя клиентът му да остане в ареста от съображения за сигурност.

„За него е опасно да не бъде в ареста на този етап. Има опасност да се активизират всякакви групи от граждани. Не мога да коментирам дали е виновен или не е“, заяви адвокатът на Северин на излизане от съдебна зала.

От последните минути! Северин ревна в съда: Виновен съм, ама и тя ме бутна… (ВИДЕО)Да, виновен съм и много съжалявам. Това обяви пред журналисти заподозреният за убийството на русенск…Oct 19 2018bulmedia.net

Коментари

loading...