27-годишният Теньо Енчев, приятелят на 19-годишната Ивета Тинева е задържан за убийството й в Айтос, пише „Бургасинфо“. Момичето бе намерено в безсъзнание в апартамент на ул. „Хаджи Димитър”, в който те живеели заедно с двегодишното си детенце. Ивета е била буквално обезобразена от жестоките удари по лицето и главата. Тя е откарана в кома в УМБАЛ Бургас, а малко по-късно е издъхнала в Реанимацията.
Теньо е криминално проявен, родом е от София. Заедно с Ивета отглеждали детенцето си, което е на две години и осем месеца. По случая са разпитани свидетели, Образувано е досъдебно произовдство и е уведомена Бургаската прокуратура.
Министър Радев хвърли бомба за убийството на Пелов: Това, което е на повърхността, не е това, което аз знам и е станало (ВИДЕО)„Търсихме кой да ни заведе до бараката, за която се твърди, че са се крили избягалите затворници Вла…Jun 8 2018bulmedia.net

27-годишният Теньо Енчев вероятно е бил дрогиран по време на убийството на приятелката си Ивета. Ще се проверяват всички възможни версии за скандала между двамата в събота вечер, включително ревност. Според запознати, освен че посягал към чашката, бившият затворник понякога се дрогирал. Той пребил Ивета с юмруци в главата, с изключителна жестокост. Натривки от кокалчетата на юмруците му са показали, че има кръв и ДНК от жертвата, пише „Труд“. Теньо е дете на разведени родители. Баща му е айтозлия, но след развода той отишъл да живее при майка си, която се преместила в София. Там се запознал с Ивета, която била все още ученичка. После двамата дошли да живеят в Айтос. Помагала им бабата на Теньо от Лясковец. Детенцето им се казва Наско.
Източник blitz.bgБотевградчани и бивш съкилийник взривиха мрежата с нови скандални теории за убийството на затворника ПеловИз интернет плъзна нова теория за убийството на избягалия затворник Владимир Пелов. Според потребите…Jun 7 2018bulmedia.net

Коментари

loading...