Елка Николова

Жена, издирвана от полицията, завлича туристи с фалшиви почивки на морето. Тя събира пари и ги праща на несъществуващи адреси.Потребител засне огромна измама на бензиностанция в София, ето как ни стрижат до кожа (ВИДЕО)Потребител засече и снима измама в столична бензиностанция. Клип в социалните мрежи показва как мъж …Jun 6 2019bulmedia.net

Елка Николова се издирва от софийската, пернишката и варненската полиция. Жената обещавала на клиентите си нощувки в апартаменти и хотели по цялото Южно Черноморие.

Взимала половината пари, след което изчезвала. Хората обаче разбирали чак на място, че са излъгани. Жената е разследвана и за много други измами. Има и присъди.

Една от жертвите на измамата разказа пред Нова телевизия как е била излъгана. „Видях обява в интернет пространството. Офертата беше хубава и реших за звънна. Николова предлагаше къща за гости „Елена” в Ахтопол. Цената беше 100 лева на ден за четиричленно семейство.

След 6 дни уговорки по телефона, ме убеди да й изпратя сумата. Каза, че вилата се намирала на морето. Преведох 289 лв., което е 50%, която трябваше да бъде за 6-дневната ни почивка.

На указаното място в Ахтопол се оказа, че няма сграда, няма никой. Имаше само една нива”, разказва измамената, която пожела да остане анонимна, защото я е страх.

„Питах в най-близкия магазин за адреса. Казаха ми, че съм може би десетата измамена, която търси къща на това място”, каза още тя.

„Жената има много фалшиви профили във Фейсбук. Представя се за Елка Николова или Елена Николова. Снимките, които показва са откраднати от различни хотели”, разказва измамената.

Коментари