родния ъндърграунд изнасилване в Германия

Ненко Стайков-Цъфака-страшилището на Подбалкана в миналото, на 56 г., от Карлово, Васко Киров-Мацката, на 55 г. от село Соколица, Марин Коравия от Соколица, на 39 г. Ваньо Стефанов-Дебелия, на 54 години от Карлово, Фейми Палазов-Феймито, на 42 г. от Карлово, всичките фигури от родния ъндърграунд са били арестувани в Германия, съобщава агенция БЛИЦ, позовавайки се на свои източници.

Петимата са престъпна група, която е вилняла в Германия. Тя е обирала домове, върлувала е в моловете на немската столица и е задигала дрехи, крали са от магазини за авточасти, разбивали са и са коли, вършели са какви ли не престъпления, разкриха разследващи. Петимата мъже са известни имена от ъгнъдргаунда в миналато с богати крими досиета, но през последните години са се кротнали и не са вършили престъпления на територията на България. Пренесли са се в странство, повечето от тях са рецидивисти, с по няколко престоя в затвора.

Не е ясно дали вече са получили присъди от немските власти и колко години ще лежат в зандана в странство. В миналото имената им в родния ъндърграунд  се свързваха с рекети и грабежи, изнасилвания и побоища. От тях трепереха собствениците на ресторанти, защото винаги сътворяваха екшъни и ескалираха скандали, които завършваха с намесата на полицията и прибиране в ареста.

Вдовицата на Бай Миле направи потресаващи разкрития в съда за известни фигури от ъндърграундаЗа мен Божидар Кузманов е изрод. Това казва Силвия Панагонова, по-известна като вдовицата на Бай Мил…Nov 8 2018bulmedia.net

Коментари