дискотека Кюстендил

Има един убит и петима ранени след бой пред дискотека Иридиум в Кюстендил, съобщава bTV. Скандалът е възникнал между две ромски групи около 7 часа сутринта. Починалият е 35-годишен, останалите са закарани в кюстендилската болница. Нараняванията им са с нож и с други остри предмети, уточниха от полицията.

Заради инцидента е блокиран центърът на града, включително и участък от централната ул. „Цар Освободител“.

В резултат на предприетите действия от полицията, които работят за установяването на участниците в скандала, е блокиран центърът на града, включително и участък от централната улица „Цар Освободител“.

„Предприети са незабавни издирвателни действия, има заведени в полицията за снемане на обяснения и изясняване на инцидента”, каза Катя Табачка, говорител на ОДМВР-Кюстендил.

Жандармерия пътува към Кюстендил.

*Снимка: Радио Дарик

Ромите се заканиха на Каракачанов: Ще раждаме поголовно и до 2025-а ще имаме президент (ВИДЕО)Ромите се заканиха на Каракачанов и България след като вицепремиерът на държавата оповести стратегия…Feb 8 2019bulmedia.net

Високо напрежение: Плашат Каракачанов с митинг от 100 000 роми„Ако Красимир Каракачанов не си подаде оставката като вицепремиер и министър на отбраната, ще органи…Jan 14 2019bulmedia.net

Коментари

loading...