днк мартин трифонов

Пълни самопризнания пред адвокат е направил 21-годишният Мартин Трифонов, който бе задържан за убийството на 7-годишната Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря. Това съобщи окръжният прокурор Пламен Стефанов.Адвокат Марковски посочи каква ще е присъдата на чудовището Мартин след самопризнанията21-годишният убиец на 7-годишното дете в село Сотиря най-вероятно ще излезе от затвора след 27-28 го…Aug 18 2019bulmedia.net

Според него той е в адекватно състояние, контактен и няма опасност за живота му. Трифонов бе прострелян в крака при задържането, след почти 24 часово преследване в планината край селото и в момента е настанен за лечение в областната болница.

ДНК експертизата е доказала съпричастността на Трифонов към извършеното престъпление, каза окръжния прокурор Пламен Стефанов. Намерените биологични материали по тялото на жертвата бяха изпратени за изследване в лаборатория в София още в петък.

Днес предстои да му бъде взета мярка за неотклонение. Вероятно това ще стане в следобедните часове, съобщи още прокурор Стефанов. Тази сутрин съдът ще реши къде ще се проведе съдебното заседание – в сградата на съда или в болницата, където Трифонов се лекува под засилено полицейско присъствие.Свидетели проговориха за екшъна по време на ареста на Мартин Трифонов (ВИДЕО)Две момчета, които са помогнали на полицията по време на гражданския арест, разказаха за Нова телеви…Aug 16 2019bulmedia.net

Понеделник, 19 август е обявен за Ден на траур в община Сливен. От 17.00 часа пред сградата на общината ще се проведе гражданско бдение. То се организира в социалните мрежи и е в знак на съпричастност към семейството на убитата 7-годишна Кристин, а искането е извършителят на престъплението да понесе най-тежкото наказание.

Коментари