адвокат монтана

Няма задържано лице и нови обстоятелства в сравнение с вчера. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ Олег Димитров от прокуратурата в Монтана във връзка с вчерашния взрив срещу адвокат в града.

„Има заподозрян за деянието, но все още работим в тази насока. Вчера наблюдаващият прокурор лично е участвал в огледа на местопроизшествието“, каза той.

„Много са важни заключенията и експертизите. Надяваме се те да ни помогнат да идентифицираме лицето. Недопустимо е към този момент да изнасям повече детайли“, каза Димитров.

„Може да става въпрос за използване на запалителна течност, след което да е настъпила експлозия. Чакаме експертните заключения. Не мога да кажа кога ескпертизите ще бъдат готови“, добави той.

Проговори и адвокатът Красимир Босев, към когото е насочена огнената вендета.

„Имам подозрения кой е организирал атаката срещу мен. Този човек трябва да бъде спрян навреме. Смятам, че делото, по което работя, не си заслужава този взрив“, каза той.

„Този човек желае просто по всяка цена да не изпълни своите задължения по делото. Това е неговата нагласа, аз го намирам за изключително отмъстителен и затова смятам, че е много опасен“, смята юристът.

„Предполагам, че ще има още атентати срещу мен, ако не се стигне до поръчителя. Смятам, че палежът е извършен аматьорски. Смятам обаче, че зад физическите извършители стои и друг човек“, каза той.

„Ще водя делата си и случилото се няма да ме откаже“, закани се адвокатът.Взривиха джипа на адвокат в МонтанаВзрив в Монтана е изпочупил прозорците на цяла кооперация, съобщава Нова телевизия. Взривът е бил по…Oct 7 2019bulmedia.net

Коментари