софия катастрофа тодор каблешков труп Враца

Адът след кървавата баня в Сливенско продължава. Състоянието на пострадалите при вчерашната стрелба е много тежко. Доктор Трифон Величков от регионалната болница заяви, че Радост Куртева и Любен Димов са в кома и на апаратна вентилация. „Имат тежки огнестрелни рани на различни места по тялото“, заяви той пред Нова телевизия.

Още от Криминално

Вчера Петър Маринов отишъл до заведението, където работела жена му, и стрелял по нея. След това отишъл в дома на съседа си Любен Димов и гръмнал два пъти в него с оръжие. След всичко това Петър се прибрал в дома си, където се самоубил.

Няма връзка между стрелбата по жена му и тази по съседа му, смятат разследващите органи. Междувременно проговори и съпругата на Любен Димов: „Извика го сутринта. Дойде тук, гръмна два пъти и видях как на мъжа ми течеше кръв. Гръмнат е в шията. Много му е тежко състоянието”, заяви трепереща от нерви тя.

От полицията не знаят все още какъв е мотивът. Преди повече от седмици Радост и мъжът й Петър се разделили. Тогава тя подала сигнал, че Петър се опитвал да пречи на нормалния й живот, след това обаче го е оттеглила от полицията.

Коментари