Ужасът и трагедията не могат да бъдат степенувани или измерени, но със сигурност могат да бъдат безкрайни. Абсолютният пример за това е днешният потресаващ случай на смърт – детенце на 3 години и половина, което издъхна, след като беше прегазено на платен паркинг в Морската градина във Варна.Задържаха 47-годишна жена за жестокото убийство в Пловдив47-годишна жена е задържана за убийството на 56-годишния мъж, чието тяло бе открито вчера в жилище н…Jun 27 2019bulmedia.net

Ненавършилата 4 години Радослава е била единствена рожба на родителите си Румен и Росица, която те са чакали 10 мъчителни години, съобщи агенция „Блиц“. През всичкото това време майката и бащата, в момента на 48 и 47 години, вложили цялото си време и енергия да заченат единствена си рожба – редица неуспешни инвитро процедури, хиляди левове и Бог знае колко нерви, надежди, разочарования и пак надежди. И след 10 години им се случило най-голямото щастие. Щастие, което им бе отнето за просто миг.

Момиченцето бе буквално прегазено на платен паркинг в Морската градина във Варна, под ресторант „Хоризонт“. Отгоре му мина БМВ с румънска регистрация, чийто шофьор правил маневри за паркиране. Как се е озовало детето под предните колела, не е ясно, нито пък как и защо шофьорът не е видял момиченцето.

Печален факт е само, че то издъхнало на място, докато родителите му блъскали по предницата на беемвето и крещели на водача да даде назад. Вместо това, вероятно в паниката, той дал напред и минал през главичката на детето.

В румънското беемве е пътувало цяло семейство. Зад волана е бил млад мъж. В момента той е задържан в Трето РУП. Компетентните органи извършиха оглед на място и вече се работи по каналния ред – образувано е досъдебно производство, текат нужните процесуално-следствени действия. Близки на почернените родители коментираха, че умът им не побира как те ще продължат от тук насетне, защото днес бе отнет животът на цяло едно семейство…Цял Пловдив изтръпна! Брутално убийство вледени градаЦял Пловдив изтръпна! В 8.30 ч. тази сутрин, на 112, е получен сигнал за намерен в дома му в града м…Jun 26 2019bulmedia.net

Коментари