Полиорганна недостатъчност бе причината за смъртта на 22-годишното момиче, което бе открито мъртво на работното си място в 5-звезден хотел в Банско. Това става ясно след аутопсията, която е направена на младата студентка.Разбра се коя е мъртвата студентка, намерена в хотел в Банско, причината за смъртта ѝ е потресаващаПолиорганна недостатъчност е причината за смъртта на 22-годишното момиче, което бе открито мъртво на…Jul 11 2018bulmedia.net

22-годишната Жанет Маджарска страдала от анорексия. Нейни колеги намерили безжизненото й тяло в тоалетната на известен хотел в Банско, след като повече от час тя не отговаряла на служебния си телефон. Момичето, което родом е от Разлог, работило като „експерт човешки ресурси“ в 5-звезден хотел в планинския курорт Банско. Тя е била и студентка в Югозападния университет в Благоевград. Това става ясно от Фейсбук профила й, където се вижда и че момичето не е имало приятел, тъй като се е отбелязала като „Необвързана“.

Отново от профила й в социалната мрежа се вижда, че само няколко дни преди фаталния инцидент – на 7 юли, Жанет е била на сватба в Разлог, а над статуса си е споделила, че се чувства „радостна“. Трагично издъхналата студентка е била голяма красавица, става ясно от фотосите си, които е споделяла във Фейсбук.

Източник: БЛИЦ

Коментари

loading...