Винаги съм се опитвала да стоя далеч от шумни компании, може да се каже дори, че съм затворен човек. Работя като счетоводител и след работа се прибирам направо у дома. Понякога колежки ме канят да изляза на кафе с тях, но аз предпочитам спокойните семейни вечери. Разбира се, не е трудно да се досетите, че с подобен характер, все още съм сама. Честно казано, не ми остава време да се занимавам с мъже, а и не смятам да променям принципите си, за да угаждам на чужди интереси.
Никога преди не съм била влюбена. Не знам и не мога да си представя какво усещане е любовта.Разтърсващата драма на една съсипана жена: Омъжих се за любовника си, но така и не открих щастиетоКрасива жена съм и често забелязвам как мъжете ме гледат с възхищение. Сред ухажорите ми имаше богат…Sep 10 2018bulmedia.net

Когато гледам романтични филми, ми се струва, че всичко в света е перфектно и определено някой ден и аз ще намеря моето щастие. Но после виждам реалността и осъзнавам, че всичко е лъжа. Въпреки това не губех надежда, че някога ще открия сродната си душа. Преди три години във фирмата, в която работя, назначиха нов директор. Антон е мой бивш съученик и единственото момче, към което съм изпитвала емоции. За съжаление той не ми обръщаше никакво внимание. Реших да му припомня коя съм, но Антон не си спомняше нищо свързано с мен.

Няколко месеца се опитвах напразно да му се харесам и да спечеля симпатиите му. Сега имах чудесен шанс и не исках да го изпусна. Промених визията си напълно: смених прическата си, купих си нови рокли и обувки, гримирах се и посетих маникюрист. Общо взето, стараех се да изглеждам зашеметяващо. Така нагласена, всеки ден отивах на работа. Но Антон винаги беше зает и не обръщаше внимание на външния ми вид. Тогава моята приятелка и колежка – Ана, реши да отиде при него и да си поговорят. Вярвах, че има благородни намерения – да разбере какво мисли той за мен. Но ситуацията не се разви така, както предполагах.

Оказа, че Антон харесва Ана и след работа я изпращаше до дома й. Стана ми много обидно, че за първи път в живота си съм влюбена, а приятелката ми, на която имах огромно доверие, постъпи така с мен. Тя знаеше колко искам да бъда с него, но това не й попречи да открадне любовта ми. Година по-късно двамата се ожениха. С цялата си наглост, Ана ме покани да им бъда кума на сватбата. По-унизително предложение не съм получавала досега! Разбира се, не приех, а на другия ден напуснах работа. Все още съм влюбена в Антон. Понякога тайно му разглеждам профила във Фейсбук и от снимките разбрах, че Ана е бременна. Боли мe, защото можеше да бъда на нейно място и сега аз да нося неговото дете.Драмата на една употребена жена. Перверзник: Излъга ме, че умира и ще ме направи богатаПисмото на Анастасия е публикувано в последния брой на вестник „Лична драма“.
Старите хора казват, ч…
Sep 3 2018bulmedia.net

Коментари