Полицай нападна с юмруци служител на бензиностанция във Велинград. Сцената е заснета от охранителна камера, а причината за нападението – личен конфликт.
Иван Китанов карал нощна смяна, когато отвън спира полицейски автомобил.
„Около осем часа вечерта дойде служебен автомобил на полицията. От него излезе човек, с когото от известно време си имаме лични конфликти. След кратък разговор започна да ме обижда, да ме удря. Опита се да ме свали на земята, два юмрука”, разказа потърпевшият, цитиран от novini.bg. Афектираният полицай се опитал да удари с бутилка служителя на бензиностанцията, наложило се негов колега от патрулния автомобил да се намеси.Синът на арестувания Миню Стайков разследван за побой над две моделки: Ето каква е връзката му с клана АрабаджиевиПреди 9 години синът на арестувания тази сутрин Миню Стайков – Стайко, бе разпитван по повод побоя н…Sep 5 2018bulmedia.net

Малко преди да си тръгне, полицаят отново се опитвал да слезе от автомобила и да се саморазправи. Потърпевшият сигнализира на телефон 112.
„Чудя се дали ще се извърши качествена проверка. И защо този човек е още на работа и си изпълнява задълженията”, пита Китанов.
От областната дирекция на полицията в Пазарджик уточниха за bTV, че е образувано дисциплинарно производство. То трябва да изясни защо в работно време униформен въоръжен служител прилага физическа сила срещу гражданин заради личен конфликт.Извергът Северин бил побойник, сериен изнасилвач, крадец и пласьор на дрога, оженили го на 15 годиниСеверин е торбаш – турски циганин. Всички го наричат Селайдин. Той трудно говори български, не може …Oct 12 2018bulmedia.net

Коментари

loading...