софия фандъкова манолова

В битката за София Йорданка Фандъкова има избирателите на ГЕРБ, а при Манолова избирателите са необединени. Около това мнение се обединиха политолозите Татяна Буруджиева и Стойчо Стойчев, пише news.bg.

Манолова няма ядро, тя има няколко ядра в балона, в който се намира, подчерта Стойчо Стойчев. Според най-големия й проблем е, че при нея избирателите са разединени.

Той е на мнение, че по-скоро Манолова е тази, която е изморена от кампанията, а не Фандъкова.

По думите му действащият кмет винаги е подложен на най-много критики, но той има предимство в това, че познава работата в детайли. Затова според Стойчев основния дебат е бил между Фандъкова и Борис Бонев, тъй като двамата познават най-добре работата в общината.

Това ги прави реални опоненти, всички останали са парашутисти, заяви Стойчев.

Фандъкова се захваща с паркирането в кварталитеКандидатът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова определи паркирането в кварталите за една от най-важни…Oct 13 2019bulmedia.net

Според Татяна Буруджиева Фандъкова е знаела, че ще бъде атакувана по детайлите и не е допуснала да бъде вкарана на ниво политическа битка.

Стратегията на Фандъкова в дебата беше максимално потъване на Манолова, изтъкна Буруджиева.

Според нея Мая Манолова се е опитала да влезе в детайли по конкретни теми, но през цялото време е водила политическа битка.

Стойчев посочи, че е очаквал Манолова да бъде по-агресивна по време на кампанията, подобно на Джамбазки. По думите на Буруджиева обаче една жена никога не може да бъде толкова агресивна във воденето на кампания, както един мъж.

Все още политиката е много мъжка работа, допълни тя.

Фандъкова отвръща на удара от Манолова и я обвини в лъжа„Не очаквах, че лъжата ще измести разговорите за проектите на София“, заяви кандидатът за кмет на Со…Oct 20 2019bulmedia.net

Коментари