оградата на къщата

Мъртъв мъж, увиснал на оградата на къщата си, е бил открит вчера във врачанското село Оходен. Toва предаде BulNews. Тялото на 59-годишния Младен Младенов е било открито от негов съселянин към 12.10 часа. Кметът на Оходен Тодор Тодоров разказа, че е изпратил негов подчинен да го търси, тъй като във вторник не отишъл на работа в кметството. Вместо това обаче мъжът се натъкнал на увисналото на оградата голо тяло на Младен.

Оказало се, че вечерта в понеделник починалият и негов колега се почерпили стабилно. Младен тръгнал да се прибира, но не успял да отключи портата на къщата си и решил да прескочи. Вместо това се закачил на шип на оградата, който го разпорил от кръста надолу и мъжът увиснал на мрежата. Вероятно е починал от кръвозагуба. Когато бил открит на другия ден, на мястото веднага е извикана полиция. При извършения оглед служителите на реда на са открили видими следи от насилие, съобщават от МВР.

Днес предстои да бъде извършена аутопсия на трупа. Младен е живеел сам, след като родителите му са починали преди години. Сестра му от Варна е пристигнала в Оходен, за да организира погребението, което ще бъде утре.

Луда работа точка… сом! Невиждано чудовище извадиха от тихо езеро край Враца (СНИМКА)Невиждан звяр лежи край езерото на ресторант „Чайка“ във Враца. Огромен сом се оглежда лакомо наокол…May 11 2018bulmedia.net

Коментари

loading...