Ryanair София

Стотици българи, пътуващи със самолет от Дъблин за София, преживяха голям кошмар през уикенда. Това съобщи агенция БЛИЦ, позовавайки се на потърпевш пасажер от въпросния полет.Екипаж на Ryanair забърка голям скандал, ето в какво обвиняват авиокомпанията (СНИМКА)Членовете на екипаж на авиокомпанията Ryanair, чийто полет е бил задържан и забавен в испанския град…Oct 17 2018bulmedia.net

Летателният апарат на компания Ryanair трябвало да излети в 18:35 ч. местно време в събота. Вместо това обаче закъснял с близо 3 часа заради повреда в един от двигателите.

По-големият проблем обаче за нашенците, след голямото висене на летището в столицата на Ирландия, е бил мъртво пиян пътник, който е бил допуснат на полета необезпокояван.

След това в салона се разиграл невиждан екшън.

„Беше истински ужас. Един от пасажерите – българин от Варна, се качи мъртво пиян. Не стига това, ами и продължаваше да се налива в самолета. Крещеше постоянно, държеше се непристойно, не спазваше инструкциите за безопасност и сипеше вулгарни думи към стюардесите“, разказа пред медията ни свидетелят.

Буйстващият мъж бил толкова нафиркан, че при опит да отиде до тоалетната, залитал и падал върху останалите пътници в самолета, които гледали с недоумение какво се случва. Изненадващо, след кацане на летище София, варненецът не е бил задържан от властите.

Коментари